Сортове Круши

ВИЛЯМОВА МАСЛОВКА

maslovka

ВИЛЯМОВА МАСЛОВКА

В плододаване встъпва рано и има много добра и редовна родовитост. Устойчивостта му на зимни студове е средна, а на повратни-над средна. Изисква богати почви.

ПОПСКА

popska

ПОПСКА

Плодовете придобиват беритбена зрелост в началото на октомври, а консумативна през ноември. Те са едри до много едри, със средно тегло 180-250g., удължено- крушовидни.

БОСКОВА МАСЛОВКА

boskova-maslovka

БОСКОВА МАСЛОВКА

Плодовете на този сорт круши са едри до много едри, бутилковидни, бакъренобронзови с ръждиви точки. Узряват през втората половина на септември и са сладки, силно ароматни...

ХАРДЕНПОНТОВА МАСЛОВКА

hardenpontova

ХАРДЕНПОНТОВА МАСЛОВКА

Едри, средно тегло 180 грама, дюлеобразни, с добре изразена шийка, зеленикаво-жълти.

АБАТ ФЕТЕЛ

abat fetel

АБАТ ФЕТЕЛ

Френски сорт. Изключително разпростанен във Франция и Италия. Плодовете са едри до много едри-около 180гр,но често достигат и до 200-300гр, най-често...

СТАРКРИМСОН

vilqmova-chervena

СТАРКРИМСОН

Едри до много едри, с притъпено крушовидна форма и неравна повърхност, червено оцветени с по-тъмночервени ивици. Плодовете се съхраняват около 3 месеца в хладилни условия.

ХАРДИЕВА МАСЛОВКА

hardieva-maslovka

ХАРДИЕВА МАСЛОВКА

Дървото е силнорастящо. Афинитетът му с дюлева подложка е много добър. Короната е високопирамидална, рядка. Цъфтежът е средно-късен. Сортът е добър опрашител.

ЖИФАРДОВА МАСЛОВКА

jifardova-maslovka

ЖИФАРДОВА МАСЛОВКА

Дървото е умерено до силнорастящо. Образува широкопирамидална корона с увиснали клони, тънки, дълги, червеникави, разбъркано растящи леторасти и малки увиснали листа с тънки дръжки и големи прилистници. Цъфтежът е ран. Сортът е добър опрашител.

ПАСКРАСАН

paskrasan

ПАС КРАСАН

Стар френски сорт. Един от най-късните и трайни сортове. Дървото е със слаб растеж. Цъфтежът е средно ран, сортът е добър опрашител.

КЛАПОВ ЛЮБИМЕЦ

klapov-lubimec

КЛАПОВ ЛЮБИМЕЦ

Дървото е с добър растеж и достига големи размери. Короната е широкопирамидална. Цъфтежът е среднокъсен. Сортът е доста устойчив е на струпясване.

ПРЕЗИДЕНТ МАС

prezident-mas

ДЕКОРАТИВНА КРУША

mini-pear

ДЕКОРАТИВНА КРУША

Зрее края на август. Отличен избор за малка градина или за отглеждане в съдове. Плодовете са средни, продълговати, сочни, сладки, с приятен аромат.

При въпроси, потърсете ни на следните

телефонни номера: 0887 316 514 или 0886 179 962